A Verseny MeneteA verseny 2021-től két külön korosztálynak szól:

ZÖLDOKOS KUPA PALÁNTA A ZöldOkos Kupa Palánta 7-8. évfolyamosoknak szóló csapatverseny, amely a korábbi évek menete szerint zajlik: 3 előfordulóból, megyei elődöntőből, regionális középdöntőből és a Kárpát-medencei döntőből áll. Az előfordulók és a megyei elődöntő online kerülnek megrendezésre, a regionális középdöntőt és a Kárpát-medencei döntőt a járványhelyzettől függően személyes részvétellel vagy online rendezzük meg.

A verseny első 3 válogató fordulójának kérdéssorai 2022. április 1-ig bármikor kitölthetők. A feladatsorok hetente jelennek meg, javasoljuk a heti rendszerességű kitöltést.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a versenyfeladatok nemcsak asztali számítógépen, hanem tableten vagy mobiltelefonon keresztül is elérhetők, kitölthetők.
RÉSZLETEK — SZABÁLYZAT MEGNYITÁSA
ZÖLDOKOS KUPA MAGONC A ZöldOkos Kupa Magonc 5-6. évfolyamosoknak szóló, saját iskolán belül megrendezésre kerülő 3 fordulós csapatverseny, amelyre a verseny megrendezését vállaló iskolák regisztrálhatnak. A regisztráció 2022. március 1-jén indul. A regisztrált iskolák közül 20 intézmény 50 ezer Ft értékű támogatást kap a versenyeken eredményesen szereplő diákok díjazására, illetve a verseny lebonyolítására. A 20 intézményt a Szervezők sorsolással választják ki.

Az iskolai támogatások eredményhirdetésére 2022. április 8-án kerül sor.
RÉSZLETEK — SZABÁLYZAT MEGNYITÁSA

A PontVelem Okos Programba regisztrált magyarországi diákoknak a feladatsorok helyes kitöltéséért 100 OkosPont is jár.Vegyél részt ezen a tudáspróbán is!