Légy Te is ZöldOkos!Addig is, amíg kezdetét veszi a verseny, nézz körül az osztályban és hozz létre egy szuper csapatot!

versenyszabályzat

a verseny menete

A verseny 2020-ban 3 online fordulóból, megyei elődöntőkből, regionális középdöntőkből és a Kárpát-medencei döntőből áll. Az online fordulókon egy magadott időkeretben kell majd megválaszolnotok fenntarthatósági ismeretekkel kapcsolatos kérdéseket.

A verseny első 3 online fordulójának kérdéssorai 2020. március 13-ig bármikor kitölthetők. A kérdéssorok háromhetente jelennek meg, javasoljuk a háromheti rendszerességű kitöltést.

A megyei elődöntő kizárólag 2020. március 27-én, pénteken magyar idő szerint 14:00-15:00 óráig lesz elérhető! Javasoljuk, hogy lehetőleg már 13:45 órakor jelentkezzetek be a weboldalra!

A határon túli diákokat kérjük, hogy a lakóhelyük szerinti időeltolódást mindenképpen vegyék figyelembe! A versenybe késéssel bekapcsolódó csapatok esetén sajnos nem áll módunkban a kitöltésre plusz időt adni, a rendszer magyar idő szerint 15.00 órakor automatikusan lezár.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a versenyfeladatok nemcsak asztali számítógépen, hanem tableten vagy mobiltelefonon keresztül is elérhetők, kitölthetők

A feladatsorok megnyitását követően a diákoknak egy-egy 60 perces időablak áll rendelkezésre, hogy megoldják az adott feladatsort. A feladatokat a 3 fős csapat önállóan oldja meg, de minden támogató eszköz használata megengedett (internet, könyvek, számológép stb.).

A PontVelem Okos Programba regisztrált magyarországi diákoknak a feladatsorok helyes kitöltéséért 100 OkosPont is jár.

Vegyél részt ezen a tudáspróbán is!