Pedagógusoknak2021-ben a ZöldOkos Kupát 2 korosztályra bontottuk.

ZÖLDOKOS KUPA PALÁNTA A ZöldOkos Kupa Palánta 7-8. évfolyamosoknak szóló csapatverseny, amely a korábbi évek menete szerint zajlik: 3 válogató versenykörből, megyei elődöntőből, regionális középdöntőből és a két fordulós Kárpát-medencei döntőből áll. A fordulók online kerülnek megrendezésre, a döntőt a járványhelyzettől függően személyes részvétellel vagy online rendezzük meg.

A felkészítő tanároknak a Fenntarthatósági Témahét honlapján, a megadott témákban készült óravázlatokat és projektterveket javasoljuk a felkészüléshez. Ezek mellett a ZöldOkos Kupa 2018-2020. évi online fordulói regisztráció nélkül, bárki számára kitölthetők a honlapunkon, segítve a diákok önálló felkészülését. A megoldások alapján minden diák önmaga ellenőrizheti az eredményt, és e-mailben elküldheti tanárának.
RÉSZLETEK — SZABÁLYZAT MEGNYITÁSAA TÉMAHÉT HONLAPJAKORÁBBI FORDULÓK
ZÖLDOKOS KUPA MAGONC A ZöldOkos Kupa Magonc 5-6. évfolyamosoknak szóló, egy iskolán belül megrendezésre kerülő 3 fordulós csapatverseny, amelyre a verseny megrendezését vállaló iskolák regisztrálhatnak. A regisztráció 2021. március 10-től indul.

A regisztrált iskolák közül 20 intézmény 50 ezer Ft értékű támogatást kap a versenyeken eredményesen szereplő diákok díjazására. A 20 intézményt a Szervezők sorsolással választják ki. Az iskolai támogatások eredményhirdetésére 2021. április 2-án kerül sor.
RÉSZLETEK — SZABÁLYZAT MEGNYITÁSA

Friss információkért iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE valamint kísérje figyelemmel FACEBOOK OLDALUNKAT.

Vegyél részt ezen a tudáspróbán is!